Boka Tid Fråga oss

Om EBK

Perfektion är tråkigt. Vi tror på förbättring framför
total förändring. EBK utgår från dina drömmar – och adderar
vår kompetens. Hos oss börjar det alltid med dig.


Certifiering för en tryggare skönhetsbransch.

Socialstyrelsen har haft skönhetsindustrin under lupp i flera år, och i väntan på skärpta regler och lagar, samlades de största kommersiella aktörer och branschorganisationer 2014/2015, för att gemensamt initiera en fristående och oberoende certifieringsprocess för injektionsbehandlingar. Det resulterade i Estetiska injektionsrådet.  Målet var att öka konsumentskyddet/patientsäkerheten genom att hjälpa konsumenter att hitta kvalificerade behandlare samt att skapa en kvalitativ och trygg skönhetsbransch för alla.

Glädjande är nu att från 1 juli 2021 kommer en ny lag om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar att gälla!  Det övergripande målet med ny lag är att stärka skyddet för individens liv och hälsa.

Hos EBK sätter vi alltid kvalitet, kompetens, säkerhet och omsorg för patienten i första hand. En viktig väg för att arbeta efter just ledorden: kvalitet, kompetens, säkerhet och omsorg har varit att våra leg. läkare och sjuksköterskor som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar skall genomgå EIR-certifieringen.

Självklart är vi yttersta stolta över att kunna säga att vi idag är en Certifierad klinik.

Skönhet som börjar med dig

Vi börjar med nöjda kunder, därför har vi nöjda kunder. Alla våra kostnadsfria konsultationer inleds därför med frågan om vad du trivs med, innan vi går vidare till vad du vill förbättra.

Eriksbergskliniken (EBK) är belägen centralt i Stockholm.
Operationerna utförs på S:t Görans Sjukhus.

Hos oss arbetar några av Sveriges mest erfarna och välmeriterade hudterapeuter, undersköterskor samt legitimerade läkare, plastikkirurger och legitimerade sjuksköterskor (en har till och med mottagit Nobels fredspris, bara en sån sak…). Sedan 1998 år har vi arbetat med marknadens bästa metoder för att kunna garantera våra kunder säkerhet och naturliga resultat. Efter att ha utfört tiotusentals behandlingar på både kvinnor och män i alla åldrar kan vi lova att du är i trygga händer.

Vi på Eriksbergskliniken tror inte på absolut perfektion och snäva ideal – vi tror på naturliga resultat och utgår från dig. Kort sagt: vi börjar med dina drömmar och dina förutsättningar – och adderar vår kompetens.

Till vår hjälp har vi de senaste högteknologiska redskapen, maskinerna och vetenskapligt bevisade säkra och effektiva metoder som ger en tydlig wow-effekt. Men även de bästa redskap är just bara redskap – det behövs proffs som hanterar dem. Hos oss arbetar därför några av landets mest erfarna hudterapeuter och undersköterskor, legitimerade läkare och plastikkirurger samt legitimerade sjuksköterskor.

 

”Vi kan skönhet. Och kan lova att du är i trygga händer.”

Anna Wernbom Abtahi, VD

ERIKSBERGSKLINIKENS EXPERTER

Evelina Skoglund

Klinikchef och Hudterapeut

Evelina har en mycket bred och lång erfarenhet inom estetisk hudvård och medicinteknisk utrustning. Hon har en stor passion för kroppsbehandlingar och har bland annat arbetat med CoolSculpting i mer än 10 år. Hos EBK arbetar Evelina med avancerad hudvård, kemisk peeling, Fotona laser, microneedling, IPL, EmSculpt, EMTone, EMFace, EMSELLA, LPG och CoolSculpting.

Medlem i SHR.

Linda Danielsson

Mammaledig.
Undersköterska och hudterapeut.

Hudterapeut sedan 2006.
Linda har en mycket bred och lång erfarenhet inom estetisk hudvård och medicin teknisk utrustning. Hos EBK arbetar Linda med avancerad hudvård, IPL, Fotona laser samt kroppsbehandlingar så som CoolSculpting, EMTone och EMSculpt.
Lindas hjärta slår extra mycket för avancerade laserbehandlingar.

Medlem i SHR.

Dr Ann-Charlott Docherty Skogh

Dr Ann-Charlott Docherty Skogh leg. läkare och överläkare i Plastikkirurgi med specialisering rekonstruktiv kirurgi.

Hon har lång och bred erfarenhet av de flesta typer av rekonstruktiva och estetiska ingrepp och har jobbat med estetisk plastikkirurgi sedan 2006.

Hon är utbildad mikrokirurg och specialiserad på bröstrekonstruktion efter cancer och missbildningar. Hon har även omfattande erfarenhet av rekonstruktion inom huvud- och halsområdet.

Dr. Ann-Charlott Docherty Skogh är medlem i Sveriges Läkarförbund, Svensk Plastikkirurgisk Förening, Svensk Förening för Rekonstruktiv Mikrokirurgi och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.

Dr Kaveh Mirzadeh

Legitimerad läkare och medicinskt ansvarig läkare för Eriksbergskliniken
Specialiserad inom allmänmedicin.

Över 8 års erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar däribland Botox, fillers, Plasmapen, Microneedling och PRP.

Hos oss arbetar Dr Kaveh med estetiska injektioner men även medicinska injektion mot hyperhidros (svettningar), migrän och bruxism.

AnnMargrethe Eriksson

Leg Sjuksköterska, injektionssjuksköterska.

AnnMargrethe är även operationssjuksköterska med lång erfarenhet av estetisk plastikkirurgi sedan 1990 talet.

Medlemskap i FAN CLUB-Fillers Academy For Nurses. SPESO – Svensk Plastik Sjuksköterske Organisation.
EIR- Estetiska Injektions Rådet.

Sandra Kia

Hudterapeut/kosmetiska tatueringar

Sandra har en gedigen erfarenhet från några av Stockholms mest välrenommerade SPA och hudkliniker.

Hudvård och hälsa  har alltid varit hennes passion och med ett gott öga för detaljer och estetik så har Sandra valt att utbilda sig vidare inom kosmetisk tatuering.

EBK arbetar Sandra med avancerad hudvård, kemisk peeling, Fotona laser, microneedling, IPL, EmSculpt, EMTone, EMFace, EMSELLA, LPG, CoolSculpting samt med kosmetisk tatuering.

Lena Halloff

Undersköterska, hudterapeut och Friskvårdsterapeut.

Lena arbetar med avancerad hudvård och är specialiserad inom kemiska peelingar och microneedling. Hon arbetar också med EMFace, EMSculpt, EMTone och LPG för kroppskonturering samt postoperativa behandlingar. Medlem av SHR

Micaela van Aller

Leg.sjuksköterska, injektionssjuksköterska

Mikaela har arbetat med avancerade injektionsbehandlingar i över 10 år. Hennes starka vilja att alltid utvecklas har drivet henne vidare och idag är hon en flitigt anlitad tränare för IBSA.

Att skapa välbalanserade och vackra resultat är för Mikaela det allra viktigaste i relationen till kunden. Beviset här är hennes alltid lojala återkommande kunder.

Precis som för resten av EBK teamet så är det även för Mikaela av största vikt att alltid möta kundens förväntan.

Lisa Rydfjäll

Leg. Sjuksköterska, Leg. Barnmorska och injektionsspecialist

Lisa har de senaste 7 åren arbetat med olika avancerade injektionsbehandlingar. Hennes fokus och stora passion är hjälpa kvinnor och män fortsätta bevara sitt yttre och känna sig vacker i takt med åldrandet. Estetik, harmoni och symmetri är de ledord Lisa alltid arbetar efter.

Hennes långa erfarenhet, stora passion för vetenskapen och möjligheten i att alltid utvecklas och skapa naturliga resultat har givit Lisa en självklar plats hos oss på EBK.


VÅRA SAMARBETSPARTNERS