Boka Tid Prislista

Om EBK

Perfektion är tråkigt. Vi tror på förbättring framför
total förändring. EBK utgår från dina drömmar – och adderar
vår kompetens. Hos oss börjar det alltid med dig.


Certifiering för en tryggare skönhetsbransch.

Socialstyrelsen har haft skönhetsindustrin under lupp i flera år, och i väntan på skärpta regler och lagar, samlades de största kommersiella aktörer och branschorganisationer 2014/2015, för att gemensamt initiera en fristående och oberoende certifieringsprocess för injektionsbehandlingar. Det resulterade i Estetiska injektionsrådet.  Målet var att öka konsumentskyddet/patientsäkerheten genom att hjälpa konsumenter att hitta kvalificerade behandlare samt att skapa en kvalitativ och trygg skönhetsbransch för alla.

Glädjande är nu att från 1 juli 2021 kommer en ny lag om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar att gälla!  Det övergripande målet med ny lag är att stärka skyddet för individens liv och hälsa.

Hos EBK sätter vi alltid kvalitet, kompetens, säkerhet och omsorg för patienten i första hand. En viktig väg för att arbeta efter just ledorden: kvalitet, kompetens, säkerhet och omsorg har varit att våra leg. läkare och sjuksköterskor som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar skall genomgå EIR-certifieringen.

Självklart är vi yttersta stolta över att kunna säga att vi idag är en Certifierad klinik.

Skönhet som börjar med dig

Vi börjar med nöjda kunder, därför har vi nöjda kunder. Alla våra kostnadsfria konsultationer inleds därför med frågan om vad du trivs med, innan vi går vidare till vad du vill förbättra.

Eriksbergskliniken (EBK) är belägen centralt i Stockholm.
Operationerna utförs på S:t Görans Sjukhus.

Hos oss arbetar några av Sveriges mest erfarna och välmeriterade hudterapeuter, undersköterskor samt legitimerade läkare, plastikkirurger och legitimerade sjuksköterskor (en har till och med mottagit Nobels fredspris, bara en sån sak…). Sedan 1998 år har vi arbetat med marknadens bästa metoder för att kunna garantera våra kunder säkerhet och naturliga resultat. Efter att ha utfört tiotusentals behandlingar på både kvinnor och män i alla åldrar kan vi lova att du är i trygga händer.

Vi på Eriksbergskliniken tror inte på absolut perfektion och snäva ideal – vi tror på naturliga resultat och utgår från dig. Kort sagt: vi börjar med dina drömmar och dina förutsättningar – och adderar vår kompetens.

Till vår hjälp har vi de senaste högteknologiska redskapen, maskinerna och vetenskapligt bevisade säkra och effektiva metoder som ger en tydlig wow-effekt. Men även de bästa redskap är just bara redskap – det behövs proffs som hanterar dem. Hos oss arbetar därför några av landets mest erfarna hudterapeuter och undersköterskor, legitimerade läkare och plastikkirurger samt legitimerade sjuksköterskor.

 

”Vi kan skönhet. Och kan lova att du är i trygga händer.”

Anna Wernbom Abtahi, VD

ERIKSBERGSKLINIKENS EXPERTER

ANNA Abtahi

VD och Verksamhetschef

Anna tog över Eriksbergskliniken (EBK) i början av 2020. Med snart 17 års erfarenhet från branschen, i egenskap av marknads- och försäljningschef, både internationellt och nationellt, så har Anna hunnit samla på sig en bred kunskap. EBK är till och med hennes “tidigare” kund, så hennes känslor för klinik är extra speciella.

LINDA Danielsson

Mammaledig.
Undersköterska och hudterapeut.

Hudterapeut sedan 2006.
Linda har en mycket bred och lång erfarenhet inom estetisk hudvård och medicin teknisk utrustning. Hos EBK arbetar Linda med avancerad hudvård, IPL, Fotona laser samt kroppsbehandlingar så som CoolSculpting, EMTone och EMSculpt.
Lindas hjärta slår extra mycket för avancerade laserbehandlingar.

Medlem i SHR.

Dr Ann-Charlott Docherty Skogh

Dr Ann-Charlott Docherty Skogh leg. läkare och överläkare i Plastikkirurgi med specialisering rekonstruktiv kirurgi.

Hon har lång och bred erfarenhet av de flesta typer av rekonstruktiva och estetiska ingrepp och har jobbat med estetisk plastikkirurgi sedan 2006.

Hon är utbildad mikrokirurg och specialiserad på bröstrekonstruktion efter cancer och missbildningar. Hon har även omfattande erfarenhet av rekonstruktion inom huvud- och halsområdet.

Dr. Ann-Charlott Docherty Skogh är medlem i Sveriges Läkarförbund, Svensk Plastikkirurgisk Förening, Svensk Förening för Rekonstruktiv Mikrokirurgi och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.

Dr Kaveh Mirzadeh

Legitimerad läkare.
Specialiserad inom allmänmedicin.

Över sju års erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar däribland Botox, fillers, Plasmapen, Microneedling och PRP.

Hos oss arbetar Dr Kaveh med estetiska injektioner men även medicinska injektion mot hyperhidros (svettningar), migrän och bruxism.

AnnMargrethe Eriksson

Leg Sjuksköterska, injektionssjuksköterska.

AnnMargrethe är även operationssjuksköterska med lång erfarenhet av estetisk plastikkirurgi sedan 1990 talet.

Medlemskap i FAN CLUB-Fillers Academy For Nurses. SPESO – Svensk Plastik Sjuksköterske Organisation.
EIR- Estetiska Injektions Rådet.

Sofia Ericson

Klinikchef.
Hud och Spaterapeut med CIDESCO-diplom samt Gesällbrev.

Sofia har en mycket bred och lång erfarenhet inom estetisk hudvård och medicinteknisk utrustning. Hos oss arbetar Sofia med avancerad hudvård, kemisk peeling, microneedling, IPL, laser, EmSculpt, EMTone, EMFace, EMSella och CoolSculpting.
Sofia har en extra stor passion för våra kroppsbehandlingar.

Medlem i SHR.

Evelina Skoglund

Hudterapeut sedan 2006

Evelina har en mycket bred och lång erfarenhet inom estetisk hudvård och medicinteknisk utrustning. Hon har en stor passion för kroppsbehandlingar och har bland annat arbetat med CoolSculpting i mer än 8 år. Hos EBK arbetar Evelina med avancerad hudvård, kemisk peeling, Fotona laser, microneedling, IPL, EmSculpt, EMTone, EMFace, EMSELLA, LPG och CoolSculpting.

Medlem i SHR.

Lena Halloff

Undersköterska, hudterapeut och Friskvårdsterapeut.

Lena arbetar med avancerad hudvård och är specialiserad inom kemiska peelingar och microneedling. Hon arbetar också med EMFace, EMSculpt, EMTone och LPG för kroppskonturering samt postoperativa behandlingar. Medlem av SHR

Micaela van Aller

Leg.sjuksköterska, injektionssjuksköterska

Marlene Horngård

Leg. Sjuksköterska och injektionsspecialist

Sedan 1998 är Marlene leg. Anestesisjuksköterska med erfarenhet inom akutsjuksvården. 2007 började Marlene inom den estetiska medicinen och har sedan dess varit verksam som injektionssjuksköterska på två väl kända kliniker i Sverige.

Hennes långa erfarenhet, stora passion för vetenskapen och möjligheten i att alltid utvecklas och skapa naturliga resultat har givit Marlene en självklar position som en av Sveriges bäst injektionsspecialister. Sedan 2017 är Marlene även tränare för Allergan Medical Institute. Där håller hon regelbundet utbildningar och föreläser för läkare, tandläkare och sjuksköterskor


VÅRA SAMARBETSPARTNERS