Om oss

Eriksbergsklinikens mottagning är belägen centralt i Stockholm. Operationerna utförs i specialanpassade lokaler på St: Görans Sjukhus. Vi kombinerar personligt bemötande med specialistkompetens och vårt honnörsord är ”Patientens behov i centrum”.

Vårt team består av engagerad, välutbildad och professionell personal som har många års erfarenhet av estetiska behandlingar. Vi strävar hela tiden efter att hålla oss uppdaterade med nya, innovativa behandlingsmetoder och arbetar bara med den senaste teknologin. Vår kompetens – Din trygghet!

Sagt om oss:

”Fantastisk trevlig personal. Proffsiga och en enorm kunskap i alla områden inom skönhetsbranschen.”

Helene Regeus

”Trevligt, professionellt och omtänksamt bemötande. Man känner sig omhändertagen och välinformerad. Proffsig personal. Topp betyg!”

Anna Engström

”Professionellt bemötande, men ändå otroligt down to Earth. De kunde svara på alla mina dumma frågor & de var inte stressade på något sätt om det drog ut på tiden. Rekommenderas varmt.”

Alexandra Khadija IichVåra läkare


Dr Hans Olivecrona

Dr Hans Olivecrona leg. läkare, specialist i Allmän kirurgi. Medlem av Svenska Läkarsällskapet, Svensk Förening för Kolorektal Kirurgi och Svenska Sällskapet för Pharmaceutical Medicine.

Dr Maria Wolodarski

Dr Maria Wolodarski leg.läkare, specialistläkare. Utför estetiska injektionsbehandlingar samt injektionsbehandlingar med neurotoxin mot axillär hyperhidros.

Dr Kaveh Mirzadeh

Dr Kaveh Mirzadeh leg.läkare, Allmänläkare. Medlem av Svenska Läkarsällskapet. Injektionsspecialist med fokus på MD-Codes- icke invasiva ansiktslyft. . Utför även medicinsk injektionsbehandlingar så som; Migrän, Hyperhidros
Legitimerade sjuksköterskor


AnnMargrethe Eriksson

Leg. sjuksköterska, injektionssjuksköterska. AnnMargrethe är även operationssjuksköterska med lång erfarenhet av estetisk plastikkirurgi. Hon har också många år inom akutsjukvården och haft en FN- tjänst i Libanon. Medlemskap: FAN – Fillers Academy For Nurses, SPESO – Svensk Plastik Sjuksköterskeförening, EIR- Estetisk Injektions Rådet. ”Tillsammans med mina kollegor så naturliga resultat som möjligt med våra behandlingar”

Ninni Lindström

Leg. sjuksköterska, injektionssköterska och operationskoordinator. Ninni är utbildad på Röda Korsets högskola och har arbetat inom akutkirurgi, trauma och gastromedicin på Karolinska sjukhuset. Medlem i FAN – Fillers Academy For Nurses och Estetiska injektionsrådet.

Madelaine, Madde Mossvik

Leg.sjuksköterska, injektionssköterska. Madelaine är leg. sjuksköterska med specialisering på injektionsbehandlingar. De senaste 12 åren har Madelaine utfört injektionsbehandlingar på både män och kvinnor och besitter idag en mycket gedigen och bred kunskap. Madelaine har även tränat och utbildat andra sjuksköterskor. Ett säkert öga för balans och symmetri kombinerat med lång efarenhet gör Madelaine till en naturlig del av EBK's expert team av injektionssköterskor.

Micaela van Aller.

Micaela är som alla EBKs injektionssköterskor leg.sjuksköterska med flera års erfarenhet av injektionsbehandlingar. Micaela är även specialiserad på den unika injektionstekniken, MD Codes och har även föreläst på högskolor och Universitet. I hennes roll som injektionssköterska och föreläsare har Micaela arbeta på flertalet Nordiska kliniker vilket givit henne en unik insikt och kunskap i även andra avancerade hudvårdande behandlingar.
Undersköterskor / Hudterapeuter


Linda Danielsson

Linda är utbildad Hudterapeut samt Undersköterska. Hon har bred och lång erfarenhet inom estetisk hudvård och medicin teknisk utrustning. Hos oss arbetar Linda med avancerad hudvård, IPL, laser samt kroppsbehandlingar så som CoolSculpting och EMSculpt. Medlem i SHR.

Lena Halloff

Hudterapeut, Undersköterska och Friskvårdsterapeut. Lena arbetar med avancerad hudvård och är specialiserad inom kemiska peelingar och microneedling. Hon arbetar också med LPG för kroppskonturering samt postoperativa behandlingar. Medlem av SHR

Sofia Ericson

Sofia är utbildad Hud och Spaterapeut med CIDESCO-diplom och Gesällbrev. Sofia har bred erfarenhet inom sitt område. Hos oss arbetar Sofia med avancerad hudvård, kemisk peeling, microneedling, IPL, laser och CoolSculpting samt EMSculpt. Medlem i SHR.
Administrativ personal/klinik koordinator


Cassandra Belin

Cassandra är klinikkoordinator, PR och marknadsansvarig samt har hand om ekonomin och personalfrågor. Cassandra är även utbildad hudterapeut. Cassandra är för tillfället mammaledig.

Sophie Svensson

Sophie är klinikkoordinator, PR och marknadsansvarig. Hon arbetar även med administration samt ekonomi. Sophie är också utbildad hudterapeut. För tillfället mammaledig.
Receptionist
Photo and editing: Magnus Ragnvid

image001eplshr-logga%20nystorcertified%20practitionere244dd364c-fanclublogo


Erbjudanden

20% på alla injektionsbehandlingar med fillers- över 1 ml!

Passa på och boka din tid redan idag hos en av våra legitimerade injektionssjuksköterskor; Madelaine, Micaela, Ninni eller ...

LANSERINGSERBJUDANDE – EBK Signature Skin Tightening and Glow Face Treatment!

Den enda och ultimata behandlingen för en vintertrött hy som har finare linjer, är energifattig och tappat sin lyster och som ...

Viktig information!

Viktig information! I en värld där allt just nu är upp och ner så blir vikten av visad hänsyn och respekt för våra ...