Om oss

Eriksbergsklinikens mottagning är belägen centralt i Stockholm. Operationerna utförs i specialanpassade lokaler i centrala Stockholm.

Vi kombinerar personligt bemötande och specialistkompetens och vårt honnörsord är ”Patientens behov i centrum”.Våra läkare


Dr Hans Olivecrona

Dr Hans Olivecrona leg. läkare, specialist i Allmän kirurgi. Medlem av Svenska Läkarsällskapet, Svensk Förening för Kolorektal Kirurgi och Svenska Sällskapet för Pharmaceutical Medicine.

Dr Marie Forseni

Dr Marie Forseni leg. läkare och specialist i Plastikkirurgi. Med.Dr. Specialist i Rekonstruktiv – och Estetisk Plastikkirurgi. Styrelseledamot av Svensk Plastikkirurgisk Förening och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.

Dr Maria Wolodarski

Dr Maria Wolodarski leg.läkare, Specialistläkare. Utför estetiska injektionsbehandlingar samt injektionsbehandlingar med neurotoxin mot axillär hyperhidros.

Dr Magnus Larsson

Dr Magnus Larsson är vår nya medarbetare. Magnus är allmänkirurg och barnkirurg sedan 15 år. Han har en bred erfarenhet av kirurgi och är sedan 1996 anställd i Stockholms Läns Landsting med huvudsaklig arbetsplats på Nya Karolinska Sjukhuset. Han är Överläkare och disputerade inom kirurgi 2015. Kirurgisk noggrannhet och stor omsorg om sina patienter är Magnus två viktigaste ledstjärnor.
Legitimerade sjuksköterskor


AnnMargrethe Eriksson

Leg. sjuksköterska, injektionssjuksköterska. AnnMargrethe är även operationssjuksköterska med lång erfarenhet av estetisk plastikkirurgi. Hon har också många år inom akutsjukvården och haft en FN- tjänst i Libanon. Medlemskap: FAN – Fillers Academy For Nurses, SPESO – Svensk Plastik Sjuksköterskeförening, EIR- Estetisk Injektions Rådet. ”Tillsammans med kollegorna Karin och Ninni arbetar vi för så naturliga resultat som möjligt med våra behandlingar”

Karin Oja Julander

Verksamhetschef och VD. Leg.sjuksköterska och injektionssjuksköterska. Karin grundade Eriksbergskliniken 1998 och är tillsammans med kollegan AnnMargrethe Eriksson en av de första injektionssjuksköterskorna i Stockholm. Karin har en mångårig historik inom akutsjukvården bl. a kirurgi, intensivvård, barn och dialysvård. Medlem i: Svensk sjuksköterskeförening. Estetiska injektionsrådet, Röda korsets sjuksköterskeförening FAN och SPESO.

Ninni Lindström

Leg. sjuksköterska, injektionssköterska och operationskoordinator. Ninni är utbildad på Röda Korsets högskola och har arbetat inom akutkirurgi, trauma och gastromedicin på Karolinska sjukhuset. Medlem i FAN – Fillers Academy For Nurses och Estetiska injektionsrådet.
Undersköterskor / Hudterapeuter


Linda Danielsson

Linda är utbildad Hudterapeut samt Undersköterska. Hon har bred och lång erfarenhet inom estetisk hudvård. Hos oss arbetar Linda med avancerad hudvård, IPL, laser och CoolSculpting. Medlem i SHR.

Catharina Rytter

Administration & Marknadskommunikatör. Utbildad i Biomedicin, Hudterapeut samt Undersköterska, Hälsopedagog och Nutritionist/Kostrådgivare. 20 års erfarenhet av estetiska behandlingar, Laser, IPL, kemiska peelingar samt avancerad hudvård. Medlem av SHR. Medlem och styrelseledamot i Svenska Naturläkarförbundet. Medlem av Svenska Sällskapet för Ortomolekylärmedicin.

Lena Halloff

Hudterapeut, Undersköterska och Hälsopedagog. Undersköterska. Lena arbetar med avancerad hudvård och är specialiserad inom kemiska peelingar och microneedling. Hon arbetar också med LPG för kroppskonturering samt postoperativa behandlingar. Medlem av SHR

Sofia Ericson

Sofia är utbildad Hud och Spaterapeut med CIDESCO-diplom och Gesällbrev. Sofia har bred erfarenhet inom sitt område. Hos oss arbetar Sofia med avancerad hudvård, kemisk peeling, microneedling, IPL, laser och CoolSculpting. Medlem i SHR.
Administrativ personal/klinik koordinator


Sophie Svensson

Sophie är klinikkoordinator, PR och marknadsansvarig. Hon arbetar även med administration samt ekonomi. Sophie är också utbildad hudterapeut.
Receptionist


Lina Tötterman

Lina, vår receptionist och alltiallo. Lina är även utbildad hudterapeut och hjälper dig gärna med tidsbokning och frågor kring produkter och behandlingar.Photo and editing: Magnus Ragnvid

image001eplshr-logga%20nystorcertified%20practitionere244dd364c-fanclublogo


Erbjudanden

Fira vårt 20-årsjubileum med oss på Eriksbergskliniken

Tänk att vi fyller 20 år!!Det vill vi fira med DIG!

Marie Forseni

Dr Marie Forseni är leg. läkare och specialist i Plastikkirurgi. Med.Dr. Specialist i Rekonstruktiv – och Estetisk ...

Magnus Larsson

Dr Magnus Larsson är vår nya medarbetare. Magnus är allmänkirurg och barnkirurg sedan 15 år. Han har en bred erfarenhet av ...