Fillers läppar

Förstoring, utfyllnad, konturering, läpprynkor. En viktig del i vårt ansikte är läpparna. De flesta av oss vill ha naturligt formade läppar med fyllighet och spänst.

Läppar kan upplevas tunna, sakna plut, ha obalans, ha tunn kontur, vara fuktfattiga eller kanske ha s.k rökrynkor. Alla ser vi olika ut och alla har vi olika upplevelser som berör vårt yttre. Så även läpparna. Även fuktbalansen i läpparna ändras ju äldre vi blir. Precis som i övriga huden avtar kroppens egna produktion av hyaluronsyra även i läpparna och de förlorar sin naturliga fukt och spänst. Runt 30 års åldern är det vanligt förekommande att man vill förstärka sina egna läppar och göra läpparna tydligare med fyllighet eller balansera upp ojämnheten.

Ju äldre vi blir flyttas mer fokus till att få tillbaka de läppar man en gång hade med volym och tydliga konturer. Med tiden sjunker läpparna ihop och konturerna suddas ut. Det är också vanligt att överläppsrynkorna framträder om man har anlag för dem och det är vanligt att dessa önskas suddas ut.

Läppförstoring och läppkonturering med filler

Läppförstoring eller konturering med fillers är ett säkert och enkelt sätt att behandla och lyfta fram sina läppar. En läppbehandling kan vara ett sätt att återskapa dess form eller göra dem mer framträdande. En läppbehandling med hyaluronsyra kan ge läpparna mer eller mindre volym beroende på utgångsläge och göra dem fylligare. Hyaluronsyran tillför läpparna fukt så att spänsten ökar och de får mer lyster samt en tydligare kontur.

Behandling av läpprynkor med fillers

Överläppsrynkor eller s.k. rökrynkor är vanligt förekommande och brukar framträda med åren. Överläppsrynkorna fäster i läppkonturen och den ursprungliga konturen suddas ut. En tunn filler kan då läggas i läppkanten för att stärka och göra den fastare, samtidigt som en lätt toxindos ges för att få muskeln runt läppen att slappna av och släta ut sig. Detta är en av flera kombinationsmetoder där vi använder både toxiner och filler och vanligt förekommande behandling som ger fina resultat.


 

Erbjudanden

SAVE THE DATE för årets Julklappsmingel

Snart är det äntligen dags för vårt lyxiga Julmingel. Passa på att hitta lugnet inför julstressen hos oss på ...

20% rabatt på CoolSculpting under hela November

CoolSculpting reducerar dina fettdepåer utan kirurgi! Nu kan du forma kroppen med Coolsculpting till ett fantastiskt pris! Under ...

LPG – Effektiv bindvävsmassage och dränage

LPG är världsledande inom kroppsformning och dränage av överskottsvätska på problemområden. Metoden kan användas över ...