EMSCULPT

EMSCULPT – Icke-kirurgisk kroppsskulptering.

Om EMSCULPT.
Vi på EBK är stolta och glada att äntligen kunna erbjuda den världsunika, icke-kirurgiska
kroppsbehandlingen som alla pratar om!

Kämpar du på gymmet med situps, lyft och squats, men når inte riktigt de resultat du önskar? Har du svårt att stärka upp magmuskulaturen efter graviditet? Önskar du en mer definierad rumpa utan att genomgå kirurgi?
Svarade du ja på något av ovan så kommer du att älska våra behandlingar med EMSCULPT, som är enda maskin i sitt slag som har godkänts av amerikanska läkemedelsverket FDA.
För att få ett FDA godkännande krävs vetenskapliga bevis på säkerhet och effektivitet.

En session med EMSCULPT, fyra halvtimmesbehandlingar, minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent. Behandlingsområdena är mage, stuss, biceps, triceps och lår. Bland andra har skådespelarna Jennifer Lopez och Drew Barrymore använt sig av EMSCULPT och metoden är bevisad i 15 kliniska studier och skyddas av fyra patent.

En halvtimmesbehandling med EMSCULPT motsvarar 20 000 situps eller benlyft. En intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym.

HUR FUNGERAR EMSCULPT?

EMSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer
Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng och slappnar av under behandlingen

EMSCULPT är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad

För vem passar EMSCULPT?
Bäst effekt har EMSCULPT på dig som redan är hälsomedveten och tränar, men som vill ha lite extra hjälp på traven eller har fastnat på en så kallad träningsplatå. EMSCULPT ger också fina resultat på magmuskler som försvagats efter graviditet, och du kommer bli starkare i din övriga träning.
Områden vi kan behandla med EMSCULPT:
● Mage
● Rumpa
● Lår
● Biceps
● Triceps
● Vader
Vill du enbart behandla envisa fettdepåer rekommenderar vi CoolSculpting.
Boka
en konsultation så hjälper vi dig till rätt behandling.

Tidsåtgång: 30 min x 4 ggr (själva behandlingen tar 30 min) + konsultation.
Återhämtningstid: Ingen. Du kan återgå till vardagen direkt.


 

Erbjudanden

Månadens produkt, för en vintertrött och torr hud!

Månadens produkt under januari & februari – ”Restoring overnight retinol masque” från IMAGE SKINCARE. Återfukta ...

Lanseringserbjudande med 15% rabatt på EBKs signaturbehandling ”PREMIUM ANTI-AGE TREATMENT” – en kraftfullt föryngrande behandlingskur för dig som vill se dramatiska resultat.

Uppdelat på 8 behandlingstillfällen får huden ett synbart lyft, ett slätare utseende och ny lyster. Med Fotona 4D arbetar vi i ...

Vad är ditt Nyårslöfte?

Låt EBK vara en del av ditt nyårslöfte – nu ger vi dig 15% på CoolSculpting under hela januari! CoolSculpting är en ...