Boka Tid Fråga oss

Bröstförstoring.

En bröstförstoring görs ofta för att förbättra bröstens form och storlek. Återskapa förlorad volym. Vid stigande ålder och efter graviditet är det många kvinnor som upplever att brösten förlorar i spänst, volym och fasthet. Målet är alltid att ge brösten en naturlig och symmetrisk form.
En bröstförstoring kan även göras för att korrigera asymmetri, behandla medfödda missbildningar eller för att rekonstruera bröst efter cancerkirurgi.
Bröstkirurgi omfattar många olika tekniker och ibland även kombinationer av tekniker. Vad som passar just dig och din kropp är något som vi du och vår plastikkirurg diskuterar vid din första konsultation. Därefter sätter ni en skräddarsydd operationsplan efter dina förväntningar, förutsättningar och målbild.
EBKs mål är att ge dig all möjlig information för att du skall känna dig trygg med ditt beslut.

Konsultation & Eftervård – enormt viktig del i EBK’s Patient omvårdnads – och arbetsprocess.

EBK har med 25 år på marknaden mött män och kvinnor i alla åldrar och situationer i livet. Det som är signifikativt med samtliga möten är de många frågor som alltid finns kring beslutet om ett plastikkirurgiskt ingrepp. Frågorna och ibland även lite rädslor kan vara många. Vi vet detta och vi förstår också ”varför”. Att fatta ett beslut om att göra ett plastikkirurgiskt ingrepp är enormt stort beslut. Detta stora beslut måste få ta tid. Det måste få ställas frågor och vi som arbetar på EBK har ett enda mål, att svara på samtliga frågor. Att ge svar som gör att valet känns tryggt och att du som patient är i goda händer.
EBK har valt att arbeta efter en process som innebär att vi alltid finns med, från ax till limpa. Exempelvis; Vid ditt första möte med vår plastikkirurg så finns ingen tidsgräns på mötet. Vi bokar hellre in ett färre antal konsultationer per dag för att kunna ge våra patienter den tid de behöver i det först mötet.
Om du som patient behöver en andra och kanske även en tredje konsultation så är detta kostnadsfritt.
Fram till den planerade operationsdagen så har du en direkt kontakt med vår operations koordinator. Alla frågor och funderingar välkomnas.

Eftervård.
EBK har valt att uppföljningsmötet/eftervården sker hos vår plastikkirurg. Detta sker 1 vecka post-op. Tillsammans går ni igenom resultatet, lägger om eventuella förband och så klart, får ta del av din feedback från operationsdagen och eventuellt andra funderingar.

Lång erfarenhet av bröstplastik

Bröstkirurgi omfattar många olika tekniker och kombinationer. Hos oss får du alltid råd och hjälp av en plastikkirurg med lång erfarenhet av estetisk bröstkirurgi. Vi skräddarsyr sedan operationen efter dina behov, önskemål och kroppsliga förutsättningar – oavsett om det handlar om bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, eller en kombination av dessa.

 
Boka en konsultation

Bröstoperation