Publicerat den 30 september, 2019

Nyfiken på hur ett Ansiktslyft går till?

Vår erfarna plastikkirurg svarar på dina frågor

Matchar inte din spegelbild hur du känner dig? Börjar käklinje och hud bli slapp och du upplever dig se äldre ut än vad du är? Du kanske har börjat se dig om efter ett lämpligt ingrepp men har många frågor om vad det innebär?

Med åren förlorar huden sin spänst och elasticitet samtidigt som muskulaturen blir slappare. Yttre faktorer såsom solexponering, alkohol, rökning, kost och stress påskyndar åldringsprocessen. En annan faktor som har betydelse är ärftlighet. Ett ansiktslyft ger dig ett föryngrande resultat, men förhindrar inte åldrandet. Det går utmärkt att kombinera ett ansiktslyft med andra behandlingar såsom kemiska peels, avancerad hudvård, injektioner och laser/ipl. Vår erfarna plastikkirurg vägleder dig till vad som passar dina önskemål.

Hos oss möter du Dr Marie Forseni, leg. läkare och specialist i rekonstruktion och estetisk Plastikkirurgi. Dr. Forseni är medlem av Svensk Plastikkirurgisk Förening och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi.
Hon har lång och bred erfarenhet av de flesta typer av ingrepp och ser till att du känner dig trygg och säker genom hela processen. Vill du veta mer?

Kontakta vår reception för information och tidsbokning.

 

Erbjudanden

SAVE THE DATE för årets Julklappsmingel

Snart är det äntligen dags för vårt lyxiga Julmingel. Passa på att hitta lugnet inför julstressen hos oss på ...

20% rabatt på CoolSculpting under hela November

CoolSculpting reducerar dina fettdepåer utan kirurgi! Nu kan du forma kroppen med Coolsculpting till ett fantastiskt pris! Under ...

LPG – Effektiv bindvävsmassage och dränage

LPG är världsledande inom kroppsformning och dränage av överskottsvätska på problemområden. Metoden kan användas över ...