Publicerat den 31 augusti, 2019

Naturligt lyft med fillers

I samband med stigande ålder eller viktnedgång, förlorar vi volym i ansiktet. Kinderna, ansiktets kontur och käklinje ser kanske inte ut som förr. Våra fillers består av hyaluronsyra, som kroppen känner igen och är det säkra valet för dig som önskar återställa förlorad volym, definiera ansiktets kontur eller bara korrigera en liten obalans som stör dig. En filler ger ditt utseende ett vackert lyft med ett naturligt och mjukt resultat som håller länge.

Med över 20 miljoner behandlingar världen över, och med 20 år på marknaden är Restylane den mest välbeprövade och väldokumenterade fillern, både när det gäller säkerhet, resultat och nöjda patienter. Är du nyfiken på vad en filler kan göra för ditt utseende?

Boka en kostnadsfri konsultation hos våra legitimerade och certifierade sjuksköterskor. Ring 08-6113030 eller boka via vår webb.

Välkommen!

 

Erbjudanden

Nyfiken på hur ett Ansiktslyft går till?

Matchar inte din spegelbild hur du känner dig? Börjar käklinje och hud bli slapp och du upplever dig se äldre ut än vad du ...

Behandla hals & dekolletage med Fractional Laser

Har huden på halsen och dekolletage börjat tappat spänst och börjat få linjer? Den tunna huden visar ofta tidiga ...

Minimera linjer med fillers och muskelavslappnande medel

Att behandla läppar och kinder med fillers skapar en mjuk och fin balans till ditt ansikte. Komplettera med muskelavslappnande ...