Publicerat den 30 november, 2019

Hudföryngring med laser och IPL

Under den mörkare årstiden passar det bra att behandla kärl, pigment och solskadad hud. Vi har flera alternativ som alla är oerhört effektiva men som väljs efter vilka behov din hud har.

IPL – en ljusbehandling som lämpar sig väl för att reducera kärl, pigment, stora porer och ger en lätt uppstramning av huden.

Fractionerad laser – ett mer avancerat ljus som gör små hål i huden och på så sätt ger en mer kraftfull uppstramning och föryngring av huden. Denna metod passar utmärkt för hela ansikten och hals, men även mindre områden som linjer kring ögonen och rynkor runt munnen.

Vilken metod passar bäst?
Boka en kostnadsfri konsultation hos våra erfarna behandlare Linda & Sofia som vägleder dig. Varför inte passa på att prova NeoStratas hudvård som är ett perfekt komplement.

Du bokar via vår webb eller ring 08-611 30 30.

Välkommen!

 

 

 

Erbjudanden

EBK Signature Skin Tightening and Glow Face Treatment!

Den enda och ultimata behandlingen för en torr hy som har finare linjer och tappat sin lyster och som känns slapp och saknar ...

Viktig information!

Viktig information! I en värld där allt just nu är upp och ner så blir vikten av visad hänsyn och respekt för våra ...

VI KAN COOLSCULPTING

Eriksbergskliniken har mycket lång erfarenhet av att arbeta med CoolSculpting. Våra skickliga CoolSculpting certifierade ...